Damernas tisdagsgolf 2017

Att spela damernas tisdagstävling är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben och en bra början om man vill prova på det här med att tävla.

Vi spelar tisdagar mellan 11 april och 26 september 2017 (med några undantag) och man kan välja att spela förmiddag eller eftermiddag. På förmiddagen är första start kl. 09.00 och vi spelar 18 eller 9 hål. På eftermiddagen är första start kl. 17.30 med 9-hålsspel.

Klass A och B 18 hål * första start kl 9.00

Klass C 9 hål  fm * start enligt startlista

Klass C 9 hål  em * första start kl 17.30, lottning 17.15

Anmälan till förmiddagsspel görs senast kl. 15.00 dag före aktuell tisdag. Eftermiddagsgolfarna anmäler sig i shopen samma dag senast kl. 17.15 då lottning görs av spelarna själva. Om endast en spelare dyker upp, får hon spela i egen regi utom tävlan.

Före ronden: hämta ditt scorekort i shopen och betala.

Efter ronden: lämna scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i shopen och på kvällen i kansliets brevlåda.

Spelformer: slagtävling, poängbogey, slaggolf* eller lagtävlingar, se damernas spelprogram.

Kvällsspelarna registreras tillsammans med förmiddagens 9-hålsspelare. Alla resultat redovisas på onsdagen på Min golf, vår hemsida och på anslagstavlan i klubbhuset.

Startavgiften är 30 kr för 18 hål och 20 kr för 9 hål. Pengarna* går oavkortat tillbaka till deltagarna i form av presentkort i klubbens shop eller restaurang. Dessa delas ut på avslutningsdagen den 3 oktober.

Handicapgränser:              Klass A: 0 – 22,9       Klass B: 23,0 – 36

* Slaggolf (inte att förväxla med slagtävling) innebär att man räknar sina slag på varje hål.  Max antal slag är hålets par plus 5 slag. Ex: par 3 kan ge max 8 slag, par 4 - max 9 och par - 5 max 10 slag. Nettoscoren beräknas genom att spelarens, enligt slopen, erhållna slag dras ifrån totala antalet spelade slag.