Seriespel

Lundadamernas seriespel

Seriespelet för damer består av open klass, foursome open, foursome handicap och Skåneserien.

Skåne är indelat i tre zoner, NORD, MITT och SYD, där LAGK ingår i zon MITT tillsammans med Araslöv, Bosjökloster, Degeberga, Eslöv, Hinton, Kristianstad, Kävlinge, Malmö Burlöv, Skyrup, Örestad och Söderåsen.

Damerna i Lunds Akademiska Golfklubb deltar i Skåneserien och i foursome handicap, i kategorierna 1 och 2 enligt nedan. (Vi har tills vidare avstått från att delta i kategori 3 och i Open/åldersklasser).

Avgiften, som betalas av klubben, är:
 1000 kr/anmält lag i Skåneserien och
800 kr/anmält lag i foursome handicap. Resekostnaderna betalas av spelarna.

Skåneserien:

Genomförs i tre handicapsklasser:

Hcp kategori 1: 0 - 20,4 (slagtävling)

Hcp kategori 2: 20,5 - 26,4 (slaggolf)

Hcp kategori 3: 26,5 – 36 (Poängbogey eller bästboll)

Varje klubb får anmäla 1 lag per bana och kategori. Ett lag består av fyra spelare, där de tre bästa scorerna i varje lag räknas. Fyra spelomgångar och en final per år.

Foursome handicap:

LAGK spelar i div 2, en spelomgång på våren och en på hösten, plus en final. Ett lag i kategori 1 och ett lag i kategori 2 (se ovan).

Är du intresserad av att delta i seriespelet, anmäler du dig till Lillemor Olofsson, senast den 15 april 2017.

Telefon eller sms: 0703-997370 eller lillemor.olofsson1@gmail.com

Är intresset stort, blir det olika lag i varje omgång, så en intresseanmälan kanske bara resulterar i ett speltillfälle.

Spelplan 2017