Seriespel 2018

Lundadamernas seriespel

Seriespelet för damer består av open klasser, foursome openfoursome handicap och Skåneserien.

Damerna i Lunds Akademiska Golfklubb deltar i år i Skåneserien, Foursome handicap, Foursome open och Open D22.

Startavgifter betalas av klubben, medan resekostnaderna betalas av spelarna.

Skåneserien

Serien är indelad i tre zoner, NORD, MITT och SYD, där LAGK spelar i zon MITT tillsammans med Araslöv, Bosjökloster, Degeberga, Eslöv, Hinton, Kristianstad, Kävlinge, Malmö Burlöv, Örestad.

LAGK har ett lag i kategori 1 och ett lag i kategori 2.

Hcp kategori 1: +8 - 20,4 (slagtävling)

Hcp kategori 2: 20,5 - 26,4 (slaggolf)

Hcp kategori 3: 26,5 – 36 (Poängbogey eller bästboll)

Varje klubb får anmäla 1 lag per bana och kategori. Ett lag består av fyra spelare, där de tre bästa scorerna i varje lag räknas. Fyra spelomgångar och en final per år.

FOURSOME HCP:
LAGK spelar i div 2. Ett lag består av fyra spelare, två spelare i A-klassen och två spelare i B-klassen (se ovan). Tre spelomgångar med följande lag: Lund, Höganäs, Bosjökloster, Abbekås, Barsebäck, Bedinge, Degeberga, Falsterbo, Hinton, Kristianstad, Kävlinge, Romeleåsen, Skyrup, Söderslätt.

FOURSOME OPEN:
LAGK har ett lag = 4 spelare. Lägsta ålder 40, högsta handicap 24,0. Tre spelomgångar med följande lag: Lund, Rya, Falsterbo, Ljunghusen, Barsebäck, Bokskogen, Båstad, Eslöv, Kristiansxtad, Landskrona, S:t Arild, Tegelberga.

D22
LAGK har ett lag = 3 spelare. Lägst ålder 22, högsta handicap 24,0. Tre spelomgångar med följande lag: Lund, Kristianstad, Hässlegården, Landskrona, Allerum, Bokskogen, Hinton, Ljunghusen, Rya, Tegelberga, Woodlands, Ängelholm.

Är du intresserad av att delta i seriespelet anmäler du dig till Lillemor Olofsson.

Telefon eller sms: 0703-997370 eller lillemor.olofsson1@gmail.com