Junior Höst Tour 2018

Ett samarbete mellan Abbekås GK, Barsebäck GK, Sjöbo GK, Tegelberga GK, Trelleborg GK, Söderslätts GK, Ljunghusen GK, Vellinge GK, Flommens GK, Lunds Akademiska GK, Bokskogens GK, Malmö Burlöv GK samt Bedinge GK.

Under hösten genomförs sex tävlingar som en tour enligt nedan där vi efter samtliga tävlingarna har en vinnare i varje klass. Sex deltävlingar enligt följande:

Tegelberga – söndag 2 september, kl. 08.00

Lunds Akademiska – söndag 16 september, kl. 09.00

Trelleborg – söndag 23 september, kl.10.00

Sjöbo – söndag 30 september, kl. 10.00

Barsebäck – lördag 6 oktober, kl. 09.00

Malmö/Burlöv – FINAL söndag 21 oktober, kl 09.00

Allmän info
Tävlingsform slaggolf Startavgift 80:-
Ingen greenfeeavgift
Indelning: + hcp – 18.0 och 18.1 – 36.0 hcp (Max hcp är 36) för juniorer upp till 21 år.

Varje deltävling är en enskild tävling med prisutdelning. Killar och tjejer under 12 år får spela röd respektive orange tee (om den är slopad) om så önskas.

Av de sex deltävlingarna räknar spelarna de fyra bästa placeringar, 15 poäng till ettan 14 till tvåan o.s.v per tävling och den spelare i varje klass som har den bästa placeringspoängen på dessa fem resultat, blir slutsegrare i JH Touren 2018. I år tilldelas även alla deltagare 1 poäng per tävling (flitpoäng).

Vi spelar också en klubbtävling där vi får fram bästa klubb över samtliga sex deltävlingar, så anmäl dig nu och spela för din klubb! Det ska inte gå att anmäla sig till tävlingen förrän tidigast fyra veckor före speldatum. Lottning sker fem dagar innan tävlingsdatum. Då det är begränsat till 72 deltagare per omgång så är det först till kvarn som gäller.

VÄLKOMNA!

Förälder/ledare till spelande junior kan boka tid innan eller efter startförbudet. Red greenfee 100 sek. Om det är någon klubb som inte har möjlighet att införa detta, kan föräldrar från denna klubb inte boka med reducerad avgift på de andra tävlingarna.

Kommentarer