Shopens Scramble by TheCar

Snart är det dags för året Golfvecka och som vanligt är första tävlingen Shopens scramble, detta året med TheCar som titelsponsor!

Tävlingen är en 4-mannalag-scramble, preliminärt löpande start från hål 1. Första start kl 8.00. En klass, deltagare får ha hcp +8,0-36,0. Anmälan som vanligt via shopen eller på hemsidan, www.lagk.se/se/tavlingar

Tävlingssponsor: TheCar www.thecar.se

 

TheCar - boka din provtur inför tävlingsdagen!

Att förenkla och förgylla människors tillvaro med en hållbar, trygg och mycket komfortabel resa till och från olika aktiviteter - det är vår vision. TheCar erbjuder en unik abonnemangstjänst på en premiumbil med chaufför för att på bästa sätt ta dig “from A to Be”. Välkommen att besöka thecar.se för mer information om vårt erbjudande! 

På Shopens Scramble by TheCar den 10/7 kommer vi som huvudsponsor att erbjuda några deltagare en helt kostnadsfri provtur med oss till och från tävlingen. För att prova vår tjänst anmäler du ditt intresse för upphämtning och/eller hemkörning till bokning@thecar.se. Ange passagerarnas namn, adress och önskad hämningstid.

P.g.a. begränsad kapacitet gäller först till kvarn. Skicka därför ditt intresse så fort ditt startnummer publicerats så ger vi dig ett besked dagen innan tävlingen. Utöver fri provtur kommer TheCar att finnas på plats på tävlingsdagen med bil och personal. Hos oss kan du kolla in Teslan och TheCars erbjudande, ställa frågor eller bara mingla. Vi kommer även att anordna en spännande minitävling på övningsgreen i väntan på prisutdelningen. Detta vill du inte missa! Vi ses!

Hälsningar

Teamet på TheCar

Kommentarer