Schéeles Eclectic 2018

Tävlingsinformation: Schéeles Eclectic 2018

Tävlingen är öppen för alla medlemmar i LAGK som vill delta och det kostar 200 kr i startavgift för att vara med. Man betalar startavgiften i shopen som vanligt och på anslagstavlan i källaren finns sedan en resultattavla som man fyller i sina resultat på. 

Det gäller att vid tävlingens slut ha fått ihop en score över 18 hål (netto) med hjälp av spelformen "eclectic" d.v.s. att man vid olika tillfällen under tävlingsperioden skriver upp ett enskilt resultat per hål (eller flera om man vill det) som man tror sig skall bli ens bästa resultat. Ifyllt hål får sedan ej ändras utan det man skrivit upp gäller slutgiltigt för din totalscore. Vid spel krävs det naturligtvis att man har markör av något slag med sig, normalt sett medspelare. I övrigt kan scoren räknas från t.ex. sällskapsspel, Seniorgolfen, Damgolfen, etc. 

Vinnaren kommer koras senast den 24 augusti då tävlingen avslutas. Lördagen den 25 augusti är det sedan grillbuffé för de som deltagit i årets tävling, grillbuffén ingår alltså i startavgiften på 200 kr! Dryck och annat tilllkommer så klart. Man skall vara minst 22 år för att delta i den officiella Schéeles Eclectic-tävlingen men vi i restaurangen kommer även sponsra en juniorklass för de junior som eventuellt vill vara med och tävla, men ni kan alltså inte vinna resan som beskrivs nedan. 

Den slutliga vinnaren går sedan vidare till Sverigefinal den 9 september på Knistad utanför Skövde. Finns möjlighet för inspel den 8 september. Då ingår logi för en person, en natt del i dubbelrum, 3-rätters middag på kvällen och frukost på söndagen. Eventuella medföljande får stå för sina kostnader. Det enda man får betala är halva greenfeen för inspelningsvarvet d.v.s. 300 kr, om man väljer att anlända tills det.

Vinnaren av Sverigefinal (ca 30 st som spelar) åker till Irland med det sällskap som krögaren på klubben bestämmer. En (1) plats är reserverad för krögaren och det är han som bestämmer om han vill släppa sin plats till någon annan eller åka med själv. Resan till Irland kommer troligen bli ganska tajt inpå Sverigefinalen, d.v.s. förhoppningsvis kommer det bli i mitten av september. Förra året spelade man på Royal Dublin, The Island och Portmarnock, en helt fantastisk golfresa!

Hoppas många vill vara med på detta! 

Mikael von Schéele
Krögare
Schéeles at Kungsmarken