Företagare se hit!

Välkommen att kontakta klubbchef, Marcus Tegstam på 046-990 05 eller marcus@lagk.se för att diskutera ett upplägg som kan komma att passa just Ert företag!

Som samarbetspartner till Lunds Akademiska Golfklubb finns en bra plattform till olika företag i Lundaregionen.

Det finns olika upplägg att välja bland och företag blir förknippade med en modern bana med lång tradition. Vi har renodlade sponsorpaket, golfspel, möjlighet till konferens och prova på golf i vår inomhushall under vintermånaderna.

Företagsgolf med helhetslösning vilket innebär att vi hjälper företaget att anordna en minnesvärd dag för kunder, anställda och leverantörer. Utöver detta kan vi använda vårt naturreservat med guidade vandringar och matlagningskvällar i vår restaurang.

 

 

Parkeringsplats - 3 000 kr

Tycker ni klubbhuset känns långt bort från parkeringen när ni besöker klubben? Skämt åsido...

Som ett extranummer kommer vi erbjuda samarbetspartners (och sedermera även medlemmar i klubben) att hyra sin egen parkeringplats på klubbens parkering.

Man får då en P-skylt med valfri text antingen företagsnamnet eller privatpersonens namn. Skylten är svart i grunden med namnet i guldtext.

Personlig parkeringsplats kostar 3 000 kr/år + moms

Annons i banguide - 4 000 kr

Vår banguide levereras av företaget Caddee. I banguiden erbjuder vi fem fristående annonser för de som vill marknadsföra sitt budskap.

Banguiden finns både i tryckt form på klubben samt i digital form.

Det blir först till kvarn som gäller för de fem sidorna i banguiden och givetvis går det att köpa alla fem om man så önskar.

En annons kostar 4 000 kr + moms

Banner på hemsida - 5 000 kr

Den nya hemsidan erbjuder oss nya möjligheter att exponera företag, händelser eller annat av intresse. De företag som vill exponeras ytterligare på hemsidan kommer erbjudas en banner, med logo och länk till sin hemsida, för att nå ut med sitt budskap.

Annonsbudskapet kan ändras frivilligt antal gånger - har man bara idéer så ska vi göra vårt yttersta att förverkliga dem!

En banner på hemsidan kostar 5 000 kr/år + moms

Ska ni arrangera företagsgolf?

Eller kanske vill ni bara ha lite bra golfprylar att dela ut till era kunder?

Vi hjälper er gärna med allt från logobollar, kepsar, handdukar till peggar och startkit. Det finns en mängd trevliga saker som du med enkelhet kan få er logo på.

Du får gärna höra av dig till Klas på shop@lagk.se eller 046-990 05 så guidar han dig.