Damernas tisdagsgolf 2020

Vi startar upp säsongens tisdagstävlingar den 28 april.

Att spela damernas tisdagstävling är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben. Tisdagsgolfen är trevlig och inte för seriös. Tanken är att det ska vara en sporre att träna på formen tillsammans med andra kvinnor i klubben.

Vi spelar tisdagar mellan den 28 april och 29 september med första start kl 09.30 för de som spelar 18 hål. Därefter går 9-hålarna ut. Tävlingen har, liksom förra året, två klasser; 18 hål och 9 hål. Förekommande spelformer är poängbogey och slaggolf*, se damernas spelprogram.

Startavgiften är 30 kr för 18 hål och 20 kr för 9 hål. Pengarna går oavkortat tillbaka till deltagarna i form av presentkort i klubbens shop eller restaurang. Dessa delas ut på avslutningsdagen den 6 oktober.

Anmälan görs i MinGolf.se eller direkt i shopen senast kl. 15.00 dag före aktuell tisdag.

Första start kl 09:30 enligt startlista.

Före ronden: hämta ditt scorekort i shopen och betala.

Efter ronden: lämna scorekort påskrivet av dig och din markör i shopen eller i kansliets brevlåda.

Nytt för i år: För de av er som är förhindrade att gå ut vid 09.30 finns i år möjlighet att samma dag spela före eller efter tisdagstävlingen, men bara under den tid shopen är öppen (08-18), och ändå ingå i tävlingen. Dock gäller regeln att du måste spela med en annan kvinnlig LAGK-medlem. Du som vill göra detta bokar din egen starttid och meddelar endast shopen att du skall spela tisdagstävlingen och således betala statavgiften. Tänk även på att lämna in ditt scorekort så att resultatet kan registreras på onsdagen.

* Slaggolf (inte att förväxla med slagtävling) innebär att man räknar sina slag på varje hål.  Max antal slag är hålets par plus 5 slag. Ex: par 3 kan ge max 8 slag, par 4 - max 9 och par - 5 max 10 slag. Nettoscoren beräknas genom att spelarens, enligt slopen, erhållna slag dras ifrån totala antalet spelade slag.

Välkommen till damernas sällskapsgolf

Välkommen också till damernas sällskapsgolf

Vi spelar följande tisdagar:

31 mars

13 oktober

20 oktober

27 oktober

Samling vid klubbhuset 9:15 för lottning som görs av spelarna själva. Spela 18 eller 9 hål.

Ingen avgift.