Damernas tisdagsgolf 2020

Vi startar upp säsongens tisdagstävlingar den 28 april.

Att spela damernas tisdagstävling är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben. Tisdagsgolfen är trevlig och inte för seriös. Tanken är att det ska vara en sporre att träna på formen tillsammans med andra kvinnor i klubben.

Under rådande förhållanden fortsätter vi, precis som under våren, att spela sällskapsgolf varje tisdag till och med 27 oktober.  Avslutningen den 6 oktober kvarstår tills vidare.

För att undvika samling och väntetider utanför klubbhuset görs anmälan i MinGolf.se eller direkt i shopen senast kl. 15.00 dag före aktuell tisdag. Färdigutskrivna scorekort ligger antingen på lilla bordet i klubbhushallen eller på bordet utanför ingången. Var och en behåller sitt scorekort men noterar även sina medspelares scorer för att möjliggöra registrering av ronden. Ingen spelavgift utgår då tävlingsmomentet är borta.

Första start kl 09.30 för de som spelar 18 hål. Därefter går 9-hålarna ut.

Välkomna!

Välkommen till damernas sällskapsgolf

Välkommen också till damernas sällskapsgolf

Vi spelar följande tisdagar:

31 mars

13 oktober

20 oktober

27 oktober

Samling vid klubbhuset 9:15 för lottning som görs av spelarna själva. Spela 18 eller 9 hål.

Ingen avgift.