Damernas tisdagsgolf 2021

Vi startar upp säsongens tisdagsgolf den 20 april. Dessförinnan, om vädret tillåter, har vi sällskapsgolf tre tisdagar, se nedan.

Att spela damernas tisdagsgolf är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben och målet är framförallt trevlig samvaro. Det kan också vara en sporre att spela eller tävla tillsammans med andra kvinnor i klubben. Då vissa föredrar sällskapspel medan andra gärna vill tävla, så prövar vi en ny ordning i år.

Morgonspel
Anmälan i MinGolf.se senast måndag kl 15 för att undvika samling och väntetid vid klubbhuset. Lottning görs i shopen och starttider mailas ut på måndagskvällen. Utskrivna  scorekort hämtas i foajén eller utanför klubbhuset. Första start 09.30 för de som spelar 18 hål och därefter går 9-hålarna ut.

De som vill tävla betalar före spel i shopen, 30:- för 18 hål eller 20:- för 9 hål, och blir avprickade på startlistan.  I samma boll kan därför finnas både spelare som tävlar och spelare som inte gör det. Efter avslutad rond ska det signerade scorekortet läggas i för ändamålet avsedd låda som står på hyllan utanför kansliet. Spelaren registrerar själv sin rond i MinGolf.se.  Ingen avgift eller scorekortsinlämning om man inte tävlar.

Kvällsspel
För dem som spelar på kvällen = 9 hål, är två bollar tidsbokade från 17.30. Ingen föranmälan.

Vill man tävla lägger man pengar och scorekort med signerat resultat i kuvert märkt ”Tisdaggolfen + datum+ namn”. Kuvertet lägges i kansliets ordinarie brevinkast.

För kontakt med andra som vill spela på kvällen, kommer det att finnas en grupp i WhatsApp.  Ladda ner WhatsApp-appen i telefonen och fyll i ditt telefonnummer.

Vem du ska kontakta för att bli inlagd i gruppen meddelas innan säsongstart.

Spelpotten
När säsongen är slut fördelas tävlingsavgifterna bland dem som uppnått bäst totalresultat. Utbetalning sker genom presentkort i klubbens shop och restaurang.

Tisdagar med sällskapsgolf före och efter normal säsong.

30 mars

Damkommittén i Lunds Akademiska Golfklubb