Damernas tisdagsgolf 2023

Säsongen börjar den 28 mars kl 09.30 med sällskapsgolf och så även de två följande tisdagarna. Den 18 april har vi vårstart med scramble över 9 hål som vanligt. (Se spelprogrammet för damernas tisdagsgolf.)

I år kommer det alltid att vara tävling när man anmäler sig till 18 hål, medan 9 hål kommer att vara poängbogey med frivillig registrering. Vill man fortsätta ytterligare 9 hål, så går det naturligtvis bra om banan är ledig.

Först ut 18 hål tävling, därefter 9 hål sällskapsspel.

Morgonspel
Anmälan i MinGolf.se senast måndag kl 15, både för 18 och 9 hål. Lottning görs i shopen och starttider mailas ut på måndagskvällen. Vi ber er respektera de starttider och medspelare ni får och inte belasta shopen med ändringar. Utskrivna scorekort hämtas i shopen.

För 18 hål betalas 30 kronor i shopen innan start. Efter ronden lämnar man in sitt signerade scorekort. Insatserna samlas i en pott som fördelas bland spelarna vid säsongsavslutningen enligt ett visst beräkningssystem.

Kvällsspel
För dem som spelar 9 hål på kvällen, är tider reserverade från kl 17.00 till 17.30.

För kontakt med andra och för att ge plats till alla, samordnas kvällsspelet som tidigare via WhatsApp eller genom Johanna Wessel Nordlund och Charlotte Cervin-Hoberg.

Ladda ner appen WhatsApp Messenger i telefonen och fyll i ditt telefonnummer. Kontakta Charlotte Hoberg, charlotte.cervinhoberg@telia.com och be henne lägga in dig i gruppen.

Även i år har vi Running Eclectic, där man tävlar med sig själv. Info under fliken Eclectic.

Damkommittén i Lunds Akademiska Golfklubb