Seriespel 2021

Vi behöver fler damer till seriegolfen!

Alla serietävlingar under maj månad har fått alternativa datum i augusti och september. Två tävlingar spelas i juni.

Det är trevligt och spännande att som lag spela på andra banor och få representera sin klubb och därmed få ytterligare en upplevelse av golfen. Alla kan spela seriegolf.  Har man högre hcp än 26,4, så spelar man på 26,4.

Anmäl ditt intresse (utan förbindelse) på blankett på anslagstavlan i klubbrummet eller till:

Lillemor Olofsson på Lillemor.olofsson1@gmail.com eller 0703-99 73 70

Berit Schannong på beritschannong@gmail.com eller 0702-66 59 71

Seriespel

Seriespelet för damer består av Skåneserien, foursome openfoursome handicap och Open-klasser.

Damerna i Lunds Akademiska Golfklubb deltar i år i Skåneserien, Foursome handicap och Foursome open.

Startavgifter betalas av klubben, medan resekostnaderna betalas av spelarna.

SKÅNESERIEN
Serien är indelad i tre zoner, NORD, MITT och SYD, där LAGK spelar i zon MITT.

LAGK har ett lag i kategori 1 (hcp +8,0-20,4) och ett lag i kategori 2 (hcp 20,5-26,4).

Varje klubb får anmäla 1 lag per bana och kategori. Ett lag består av fyra spelare, där de tre bästa scorerna i varje lag räknas. Fyra spelomgångar och en final per år.

FOURSOME HCP:
LAGK spelar i div 2. Ett lag består av fyra spelare, två spelare från kategori 1 och två spelare från kategori 2 (se ovan).

FOURSOME OPEN:
LAGK har ett lag = 4 spelare. Lägsta ålder 25, högsta handicap 24,0. Tre spelomgångar.

För serieindelning och speldatum för respektive serie se SkGF:s hemsidan för damer:

www.skanesgolfforbund.com/se/seniorer/damer