Provmedlemskap 2021 för endast 4500 kr

Vi på LAGK vill gärna erbjuda dig som inte varit medlem i klubben tidigare att bli medlem på ett mycket förmånligt sätt under 2021.

Vill du bli helveckomedlem under resten av 2020 och hela 2021 får du detta Provmedlemskap för endast 4500 kr!

Observera att detta erbjudande endast gäller nya medlemmar och inte för dig som redan är helveckomedlem sedan innan.

Skulle detta vara intressant så ber vi dig kontakta kansliet, maila till info@lagk.se eller ringa 046-990 05, så löser vi detta omgående så du kan börja spela.

Ordinarie pris för Helveckomedlemskap är 6500 kr/år plus en spelrätt. Dock krävs det ingen spelrätt för att nyttja detta erbjudande under 2021, utan det blir aktuellt först 2024 om man då vill fortsätta som medlem.

Välkommen som medlem i Lunds Akademiska Golfklubb!

Provmedlemskap – fortsättning

Avgifterna för nya medlemmar grundar sig på av Höstmötet fastställd avgift för Helveckomedlem och rabatt lämnas år 1 med 2000 kr, år 2 med 1000 kr, år 3 krävs ingen spelrätt dock full avgift och sedan år 4 blir det ”normalläge”.

Modellen ser alltså ut så här:

Provmedlemskap LAGK – fortsättning

År Rabatt Årsavgift med rabatt
År 1 2000 kr 4500 kr *
År 2 1000 kr 5500 kr *
År 3 Ingen spelrätt krävs Fastställs senare **
År 4 Ordinarie avgift + spelrätt Fastställs senare **

* styrelsens förslag till 2021 års helveckoavgift är 6500 kr

** avgift beslutas av klubbens Höstmöte i november månad inför kommande år

Enligt klubbens stadgar behöver man inte lämna besked förrän senast 31 oktober hur man önskar göra inför kommande år, detta gäller så klart även våra provmedlemmar.

För er som redan nu kan bestämma sig är det bra om ni meddelar mig så fort som möjligt så vi kan göra notering i vårt medlemsregister inför 2021.

Ni meddelar enklast ert svar till info@lagk.se