Fakturering av årsavgifter - utlottningen av "halv årsavgift"

På måndag påbörjas årsfakturering och samtliga medlemmar får sin faktura för kommande säsong. Fakturan skall som vanligt vara betald senast den 31 januari 2022. 

I samband med att fakturorna skickas ut under veckan finns information hur du kan delbetala din årsavgift med golfkortet MoreGolf

För dig som vill betala din årsavgift med kreditkort så kan du göra det i samband med att shopen håller julöppet med LAGERRENSNING helgerna 11-12 december och 18-19 december. OBS! Kortbetalning av fakturan gäller endast dessa dagarna! 

Medlem som mot förmodan inte önskar tillgång till inomhushallen meddelar detta EFTER att man fått sin faktura men FÖRE betalning görs så krediteras avgiften (200 kr för hela 2022) för inomhushallen innan betalning sker. 

Alla fakturor skickas med epost till dem medlemmar vi har epost till. Ni övriga som vi inte har någon epost till får fakturan några dagar senare med vanlig post. 

Av er som betalar innan den 20 december är som vanligt tre personer med i utlottningen av "halv årsavgift". Denna utlottning görs i mitten av januari när vi är åter på klubben efter jul och nyår. 

Hälsningar,

Marcus Tegstam
Klubbchef / VD
Lunds Akademiska Golfklubb

Kommentarer