Fakturering av årsavgifter - utlottningen av "halv årsavgift"

Idag påbörjas årsfakturering och samtliga medlemmar får sin faktura för kommande säsong. Fakturan skall som vanligt vara betald senast den 31 januari 2020.

Nytt för i år är att vi infört en träningsavgift (200 kr/medlem) för inomhushallen vilken faktureras ihop med årsavgiften som en separat avgift, likt som vi gör med t .ex. skåpsavgifterna. Medlem som mot förmodan inte önskar tillgång till inomhushallen meddelar detta efter att man fått sin faktura så krediteras avgiften för inomhushallen innan betalning sker. 

I samband med att fakturorna skickas ut under denna veckan finns information hur du kan delbetala din årsavgift med golfkortet MoreGolf

Alla fakturor skickas med epost till dem medlemmar vi har epost till. Ni övriga som vi inte har någon epost till får fakturan några dagar senare med vanlig post. 

Av er som betalar innan den 20 december är som vanligt tre personer med i utlottningen av "halv årsavgift". Denna utlottning görs i mitten av januari när vi är åter på klubben efter jul och nyår. 

Marcus Tegstam
Klubbchef / VD
Lunds Akademiska Golfklubb

Kommentarer