Häng med Johan och Klas till Spanien i vår!

Starta säsongen med spel och träning i Spanien tillsammans med Klas och Johan.

Nu är det dags att säkra plats på vår populära klubbresa för nästa säsong. Missa inte chansen att tjuvstarta golfsäsongen och följ med oss till Novo Sancti Petri på Spaniens sydvästra kust i regionen Costa de la Luz. Ta del av givande träning och trevliga rundor i den värmande vårsolen, samtidigt som vinterrusket pågår för fullt hemma i Sverige. Veckan kommer att fyllas med sköna stunder både på och utanför golfbanan!

Costa de la Luz är en mycket populär sommardestination för badgäster men dess milda klimat gör regionen till det perfekta resmålet för oss golfare som vill inleda golfsäsongen tidigt på året i härligt solsken. Resan har lite längre flygplatstransfer än många andra destinationer men våra grupper är överrens; det är resan värd för väl på plats på anläggningen väntar en svårslagen golfvecka!

Royal Novo Sancti Petri GC har 36 hål i högsta klass och är ett bra test för alla spelare. Seve Ballesteros har designat Mar-banan som är både vacker och utmanande, några av hålen sträcker sig precis vid havet. Piños är den andra banan och som namnet avslöjar breder den ut sig bland tallarna och har mer parkkaraktär. Dessutom finns det en 6-håls akademibana i anslutning till den mycket fina träningsakademin. Här väntar en modern träningsanläggning med stor drivingrange, flera områden för närspel, bunkerträning och puttinggreener.

Hotel Iberostar Royal Andaluz ligger precis vid en av de längsta och bästa sandstränderna på hela Costa del la Luz. Från hotellet har du en kortare promenad upp till golfklubben och fri shuttle finns också om du föredrar det. Hotel Iberostar Royal Andaluz är ett 4-stjärnigt hotell med fina rum i ljusa toner, stort poolområde och önskar du extra semesterlyx kan du mot tillägg unna dig ett besök i hotellts spa.

För anmälan, klicka här
Obs! Begränsat antal platser! Kort anmälningsdatum, sista anmälningsdatum 24 oktober!

Kommentarer