Johan Wahlqvist går på pappaledighet

Johan Wahlqvist kommer att vara föräldraledig under den kommande höst/vinter med start första veckan i oktober. Därefter är han ledig fram tills mars månad 2022 och är ej tillgänglig för golflektioner.

Vinterträningen inomhus kommer att bli av som vanligt då klubben just nu kikar på att hitta en passande ersättare för Johan under denna period. Vederbörande skall även ta hand om Johans delar av juniorträningen under samma period.

Klas kommer givetvis ha sin vinterträning i vanlig ordning och den pågår januari till mars likt tidigare år.

För er som inte klarar er utan Johans råd och tips kan ni läsa nedan hur ni kan ”träna” för honom under kommande halvår.

Vi önskar Johan en härlig pappaledighet och välkomnar honom tillbaka till våren!

Marcus Tegstam
Klubbchef / VD
Lunds Akademiska Golfklubb

Johan kommer trots föräldraledighet att finnas tillgänglig via appen SwingBuddy. Nedan följer lite mer information om SwingBuddy. 

SwingBuddy är en ny tjänst på marknaden där du på ett smidigt sätt kan skicka din golfsving & dina utmaningar, enkelt och digitalt. Detta innebär att SwingBuddy är ett kompletterande verktyg till fysiska lektionen för att hjälpa dig att utveckla ditt golfspel ytterligare. En viktig aspekt för att ta spelet till nya höjder är kontinuitet och det kan uppnås tack vare SwingBuddy.  

Vad är då SwingBuddy? Jo, SwingBuddy är en mobillapp som du laddar ned. Den finns både att hämta för iPhone och Android på App Store respektive Google Play.  

Hur använder du SwingBuddy? Efter att du laddat ned appen skapar du din unika profil. När du är klar med profilen följer du dessa enkla steg för att skicka en förfrågan till Johan: 

Klicka på plustecknet på hemskärmen. Du kan antingen välja att ladda upp dina golfsvingar från ditt mobilbibliotek, eller filma svingen direkt i appen.  

Därefter fyller du i information om din bollträff, bollflykt, vilken klubba du slår med samt en kort rad om dina övergripande utmaningar.  

Vid val av golftränare väljer du Johan WahlqvistBetalning sker tryggt & enkelt direkt i appen.  

Därefter kommer Johan att göra en analys på din golfsving och så fort den blivit klar (vanligtvis inom 24 timmar) får du en pling i mobilen och kan se din unika analys för att sedan börja träna på egen hand.  

Vad är priset för tjänsten? 

Priset är 189 kr/svinganalys inkl moms. Självklart är priset tydligt utskrivet vid betalningstillfället och du kan även besöka min tränarprofil i appen för mer information.  

Här kommer några generella tips: 

Tänk på att försöka få till en så bra filmning som möjligt. En optimal filmning är när hela din sving syns framifrån och din uppställning är centrerad i videon. Det är även fördelaktigt att ha kameran i höjd med dina händer.  

Be om hjälp med filmningen från en vän eller någon annan medlem på klubben. Vill du också kunna filma din sving på egen hand rekommenderar jag att du köper produkten SelfieGolf på SwingBuddys hemsida till bästa pris.  

Skicka in videos när du känner att behov finns, men kom ihåg att kontinuitet är en av nycklarna till framgång.  

Mer info finns  på www.swingbuddy.se

Kommentarer