Lunds Akademiska Golfklubb söker en eller flera säljare

LAGK, en av Sveriges äldsta och mest klassiska golfklubbar, har genomgått en omfattande modernisering de senaste åren och klubbens ekonomi är sedan några år tillbaka mycket stabil, vi är i princip helt skuldfria i dagsläget.

Även om 2019 sågs som ett bra år ekonomiskt överträffades det med rekordsiffror under 2020. Så klart delvis till följd av de restriktioner som rådde under stora delar av fjolåret. Men nya satsningar kräver nya intäkter och det finns fortfarande områden att förbättra. Därför avser vi i Marknadskommittén att öka intäkterna för sponsring med ca 400 000 kr per år de närmsta fem åren, allt för att du som medlem ska få ännu mer för din medlemsavgift.

I reella siffror betyder det att vi vill ha in ett 20-tal nya sponsorer på en grundläggande nivå (ca 20 000 kr). Det är inte mycket pengar således som varje sponsor behöver betala, men värdet är desto högre, exponering och delaktighet som tävlingssponsorer ger fantastiska affärsmöjligheter, nätverkande med andra företag och företagare i regionen är mervärden, som vi kan erbjuda.

Därför behöver vi din hjälp, dels genom att du som medlem kanske kan dela med dig av dina kontakter, kontakta företag och företagare som finns i ditt nätverk och/eller tipsa någon av oss i kommitteen så för vi diskussioner med de som du tipsar om.

Vi skulle också vilja engagera en eller flera personer, som inte nödvändigtvis är medlemmar i dagsläget, att jobba som säljkonsult åt klubben. Vi tänker oss att detta sker på provisionsbaserade basis. Kanske är du student i dagsläget och vill jobba lite sporadiskt för att tjäna lite extra pengar eller så är du redan nu en driftig säljare med externt nätverk med potentiella kontakter.

Kontakta oss på tfn 046-990 05 eller info@lagk.se ifall du skulle vara intresserad av att jobba med detta.

Trevlig sommar,

Ebbe, Tord, Christer & Marcus
Marknadskommittén
Lunds Akademiska Golfklubb

Kommentarer