Schéeles at Kungsmarken förlänger inte sitt avtal

Micke och Hjördis som driver Schéeles at Kungsmarken sedan fyra säsonger tillbaka har meddelat att de inte kommer fortsätta sin verksamhet på klubben efter nuvarande säsong. 

Sedan starten har de drivit restaurangen på Lunds Akademiska Golfklubb på ett föredömligt sätt och varit oerhört uppskattade av våra medlemmar och gäster.

Dagligen har de visat sitt otroliga engagemang för restaurangverksamheten. Detta har visat sig i återkommande månatliga gäst-och medlemsundersökningar samt senaste årens Players 1st-undersökningar där vi haft toppbetyg rakt igenom. 

Resturangen kommer ha öppet hela säsongen precis som vanligt men klubben tackar redan nu Micke och Hjördis samt all deras personal för förtjänstfullt arbete senaste fyra säsongerna och önskar alla lycka till framöver! 

Styrelsen kommer nu utvärdera vad som är bäst för klubben och påbörja planeringen för hur restaurangen skall drivas inför 2020 års säsong. 

Vi uppmuntrar samtidigt intresserade personer att höra av sig om intresse finns att driva klubbens fina restaurang på Kungsmarken!

Med vänliga hälsningar

Marcus Tegstam
Klubbchef/VD

Kommentarer