Starters på LAGK 7 maj - 25 september

Vi kommer fortsätta med starter på hål 1 helgdagar under högsäsong. Vi har dock kortat ner arbetsschemat något och vi kommer köra detta under perioden 7 maj – 25 september. Under perioden exkluderas tävlingsdagarna så det blir ca 30-35 pass som ska fyllas med starter. Vederbörande ska vara på plats under samma tid som shopen är öppen d.v.s. kl. 08.00-15.00 under dessa dagar.

De som vill vara starters ska vara bra representanter för klubben och kunna småprata lite med de som skall spela utan att för den delen störa någon. Även önskvärt om vederbörande kan lite historik om klubben, allmän vetskap om de speciella regler som gäller för Kungsmarken samt välkomnar spelarna på ett trevligt sätt.

Förutom att bidra till ett positivt och trevligt inslag ska startern så klart även notera vilka spelare som inte anlänt och således uteblivit från bokad starttid. Främst visade det sig under fjolåret att det var uteslutande klubbens egna medlemmar som inte avbokade sina starttider när man inte tänkte spela.

Årets starters kommer vara: Kurt Nilsson, Sven Grönberg, Franz-Michael Frundquist, Lynn Lindegren, Jan Henriksson, Lars Wingman, Roland Moberg och nytillskottet Gunnar Ohlén, 

Vi hoppas alla ska tycka detta är ett bra inslag för spel på klubben! 

På uppdrag av klubbens styrelse,  

Marcus Tegstam
Klubbchef / VD
Lunds Akademiska Golfklubb

Kommentarer