Tävlingsinbjudan - IM Golfen lördagen den 24 september

Boka in lördagen den 24 september i din kalender redan nu! Då är du varmt välkommen till LAGK:s och IM:s golftävling till förmån för Ukraina.

IM (Individuell Människohjälp) arbetar sedan flera år tillbaka för demokrati och mänskliga rättigheter i Ukraina och Moldavien. IM:s partners på plats har nu ställt om all sin verksamhet till akuta insatser för människor på flykt. Man ser till att det finns mat, skydd, kläder och sovplatser till de hundratusentals människor som flytt kriget och tvingats lämna sina hem.

IM:s arbete på plats kommer att behövas också i framtiden. Vi kommer att fortsätta stödja Ukrainas folk och hoppas att just du också vill vara med!

LAGK bildades 1936 och IM startade 1938 så det är fantastiskt att två så etablerade Lundaföreningar nu samarbetar 2022.

Överskottet från golftävlingen den 24 september går oavkortat till IM:s arbete i Ukraina.

Upplägget är 2-manna lag och spelformen är bästboll, poängbogey. Samling 8.00 på LAGK och sen är det shotgunstart klockan 9.00.  Vi har fina priser från Björn Borg, Triwa, Arild Links och Abacus. De 10 första kommer få pris. Vi kommer även anordna en auktion där överskottet också går till IM;s arbete i Ukraina.

Anmälningsavgiften är 300 kronor/spelare där 200 kronor går till IM;s verksamhet.
Tävlingsgreenfee för gäster är 200 kr.

Så ta chansen att spela härlig golf och samtidigt bidra till ett viktigt ändamål. Anmälan gör du på MinGolf eller direkt till shopen på 046-990 05 senast torsdagen den 22/9 12.00

Hälsningar,

Tävlingskommittén
Lunds Akademiska Golfklubb

Kommentarer