Golf är friskvård - uppgradera ditt medlemskap inför 2019

Vill du som greenfeemedlem eller passiv medlem uppgradera ditt medlemskap till helveckomedlem kan du nu göra det och i samband med det ha möjligheten till ett större bidrag från din arbetsgivare. Medlemsavgift till klubb eller förbund är ej godkänt för friskvård däremot är den s.k. spelavgiften fullt berättigad.

För Greenfeemedlem är spelavgiften på fakturan endast 740 kr medan den är 0 kr för passiv dvs inte alls berättigad till friskvårdsbidrag då det är en ren medlemsavgift.

Helveckomedlem däremot, för 6400 kr (avgiften fastsälls på Höstmötet 25 november), har en spelavgift på 5740 kr vilket då innebär att 5000 kr av den summan är berättigad till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare om denne erbjuder det till sina anställda.

Så det kan vara ett utmärkt tillfälle att uppgradera ditt medlemskap till Helveckomedlem inför 2019 då det rent generellt finns ett bidrag att få från sin arbetsgivare. Du kan uppgradera ditt medlemskap till Helveckomedlem när som under året men vi uppmanar dig till at göra det nu om du skall få ut mest av ditt medlemskap i LAGK under kommande år.

Om du vill uppgradera ditt medlemskap kontaktar du oss på antingen tfn 046-990 05 eller info@lagk.se

Med vänliga hälsningar,

Marcus Tegstam
Klubbchef / VD
Lunds Akademiska Golfklubb

 

Golf är friskvård

För att du skall få information om vad som gäller och svar på de vanligaste frågorna efter det efterlängtade beslutet att golfspel nu är godkänt som skattefri friskvårdsförmån kan du klicka på länken:

Friskvårdsbidrag för golf

Tänk på att friskvårdsbidraget från din arbetsgivare även gäller för all form av träning, kurser, drivingrangekort, etc. Du kan se LAGK:s speciella Friskvårdspaket här.

Kommentarer